Сб, 2024-04-20, 18:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:14
Імпічменту президента вимагають у Бразилії
Інші останні Новини світу

бразилія протест імпічмент президент У Бразилії ситуація з коронавірусом змусила людей вийти на вулиці в різних містах. Вони вимагають імпічменту президента Жаіра Болсонару і вакцин від коронавірусу. Про це повідомляє The Guardian.

В Бразилії масові протести пройшли як у великих містах, так і в невеликих селищах. Зокрема, на вулиці вийшли близько півмільйона людей. Найбільші акції протестів пройшли в містах Бразиліа, Ріо-де-Жанейро, Сан-Паулу, Белу-Орізонті, Ресіфі.

Причиною масових протестів стали зрив вакцинації в країні та недбале ставлення президента Жаіра Болсонару до боротьби з пандемією. Люди кажуть, що втрачають через хворобу рідних.

"Ми не можемо більше втрачати бразильських життів. Нам потрібно виходити на вулиці кожен божий день, поки цей уряд не впаде", – зазначили протестувальники.

Люди дорікають у загибелі рідних президента країни й вимагають його відставки.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що у Бразилії ситуація з коронавірусом виходить з-під контролю. Там зафіксували рекордну смертність від коронавірусу. Лікарні країни переповнені пацієнтами.

Влада бразильського штату Мараньян оштрафувала президента країни Жаіра Болсонару за те, що він під час візиту до міста Асайландія зібрав натовп людей, при цьому не мав захисної маски.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 623 | Додав: admin | Теги: президент, Протест, Бразилія, імпічмент | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]