Чт, 2024-03-28, 19:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:15
інвестувати в Україну зараз закликав Зеленський на саміті філантропії Forbes 400
Інші останні Економічні новини

Зараз слушний час для бізнесу, щоб інвестувати в Україну, адже вкладені кошти підтримають українську економіку і стануть внеском у майбутній мир та зміцнення безпеки у світі. На цьому наголосив президент України Володимир Зеленський під час онлайн-спілкування з менеджером з питань контенту журналу Forbes Рендалом Лейном у межах саміту філантропії Forbes 400, інформує FREEДОМ з посиланням на пресслужбу ОП.

“Є деякі речі, які потрібні просто зараз, бо наше життя має тривати і має працювати економіка”, — наголосив Володимир Зеленський.

Серед важливих проектів президент назвав Fast Recovery Plan, метою якого є створення умов для повернення додому українців, котрі, рятуючись від війни, були змушені шукати тимчасового прихистку за кордоном. Зокрема, йдеться про відбудову зруйнованого житла, закладів освіти, медицини та інших об’єктів критичної інфраструктури. Також важливо відновлювати роботу підприємств, створювати нові робочі місця.

“Важливо дати людям можливості. Люди працюватимуть, діти підуть до школи, запрацює економіка, і війна не буде такою дорогою для нас”, — сказав він.

Зеленський висловив переконання, що представники великого бізнесу так само, як і політики, можуть впливати на держави, які, зокрема, виготовляють системи ППО, та сприяти передачі їх Україні. Це дасть змогу захистити українське небо й повернути громадянам безпечніший життєвий простір, зазначив президент.

Зазначимо, що Forbes 400 Summit on Philanthropy збирає найуспішніших прогресивних соціальних підприємців, впливових політичних лідерів та авторитетних експертів уже вісім років поспіль.

Вручення премії Forbes 400 Lifetime Achievement Award for Philanthropy за внесок у сферу доброчинності – головна подія саміту. Серед лауреатів премії – Воррен Баффет, Чак Фіні, Білл і Мелінда Гейтс та Девід Рокфеллер.

Нагадаємо, що Україна отримала 500 мільйонів євро першого траншу від Європейського інвестиційного банку із пакету допомоги в розмірі 1,59 мільярда євро.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 397 | Додав: adminA | Теги: іінвестиції, україна, на саміті філантропії Forbes 400, Зеленський | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]