Сб, 2024-04-20, 14:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:07
Як дрібне хуліганство кваліфікуватимуть запуск феєрверків на свята
Інші останні Кримінальні новини

запуск феєрверк Поліція застерігає українців від використання феєрверків, петард та іншої піротехніки під час новорічних свят.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький в ефірі телемарафону нагадав, що в більшості областей України військові адміністрації ухвалили рішення про заборону використання піротехнічних виробів.

"Думаю, найближчими днями практично по всій території держави ухвалять рішення про заборону використання піротехнічних виробів", — сказав Білошицький.

За його словами, наразі такі порушення можуть кваліфікуватися як дрібне хуліганство, що не виключає затримань та "всього спектру відповідальності".

"Зараз не той час, щоб використовувати такі вироби. Я особисто наголошую на тому, щоб тричі подумати перед тим, як купувати такі речі цього року, тому що використовувати їх законно буде неможливо", — сказав Білошицький.

Він також нагадав, що на святковий період комендантська година не скасовується — у більшості регіонів вона діє з 23:00 до 05:00.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 463 | Додав: admin | Теги: запуск, свято, феєрверк, хуліганство | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]