Пт, 2024-04-26, 19:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:55
Як Кулеба потролив зустріч із Сіярто - "узгоджуємо зміни до карти Закарпаття"
Інші останні Новини з регіонів України

"Узгоджуємо зміни до карти Закарпаття": Як Кулеба потролив зустріч із Сіярто

Голова МЗС Дмитро Кулеба переконаний, що спільними зусиллями Україна та Угорщина зможуть розблокувати проблемні напрямки двостороннього діалогу

"Узгоджуємо зміни до карти Закарпаття":…

Про це Кулеба повідомив на своїй сторінці у Facebooк, пише Depo.Закарпаття.

Учора, 25 червня, в Києві під час зустрічі Міністрів закордонних справ України та Угорщини Дмитра Кулеби та Петера Сіярто внесено фінальні правки до протоколу двосторонньої комісії з економічного співробітництва.

"Узгоджуємо з угорським міністром Szijjártó Péter останні зміни до карти Закарпатської області... Жартую, звісно. Нічого подібного не було і бути в принципі не могло попри усі фейки, якими спамлять людські мізки", – пише Кулеба і додає, що йдеться про домовленості про розвиток торгівлі, інфраструктурні проекти на Закарпатті, відкриття нових пунктів пропуску на кордоні.

"Все, щоб робити нас ще ближчими до країн Євросоюзу, розвиток регіональних програм тощо. Комісія не засідала вже сім років. Угорська делегація стала першою у столиці України з початку карантину. Після років кризи дві важливі країни Центральної Європи майже наново вчаться домовлятися, довіряти одна одній", – пише Кулеба.

Міністр переконаний, що "спільними зусиллями ми можемо розблокувати й інші напрямки двостороннього діалогу. Як казав Іштван Сечені: "Все залежить від нас, просто потрібне бажання".

Нагадаємо, що Дмитро Кулеба заперечує плани створити "угорський район" на Закарпатті .

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 720 | Додав: adminA | Теги: Кулеба, зустріч із Сіярто | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]