Сб, 2024-07-27, 04:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:34
Яких санкцій найбільше боїться путін назвав глава МЗС Британії
Інші останні Новини російської федерації

Захід повинен вдарити по найболючіших місцях росії, як то використання російських активів на користь України та відмова від російського газу і нафти.

Такий заклик зробив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон на міжнародній конференції з відновлення України URC-2024 у Берліні, пише ТСН.

"Ми знаємо, що саме росія намагається робити. Вона намагається знищити енергетичний сектор, вона намагається захопити коксівне вугілля, яке має ключове значення для української металургії, і намагається знищити газосховища в Україні. Вони роблять це жорстко і точно. І ми маємо запитати себе: чи відповідаємо ми з такою самою жорсткістю і точністю?" – зазначив він.

Кемерон наголосив, що Захід повинен вдарити санкціями по найболючіших місцях росії.

"Треба спитати себе: чого боїться путін? Він боїться, що ми відмовимось від вуглеводнів. Він боїться, що ми візьмемося за заморожені державні активи росії. І я сподіваюся, що на саміті G7 цього тижня ми щонайменше домовимося використати відсотки від заморожених активів для того, щоб зібрати велетенську позику для України. І гроші почнуть надходити задовго до листопадових виборів в Америці», – сказав він.

Водночас британський міністр нагадав, що у росії є ще тіньовий танкерний флот. Переважно це незастраховані кораблі, небезпечні для екології. "Я хочу знати, що кожного разу, коли вони заходять у нейтральний порт, їх перевіряють, заарештовують і їм не дозволяють перевозити російську нафту", – зазначив міністр.

Кемерон наголосив, що дешевше буде зупинити росію в Україні, ніж пізніше ліквідовувати наслідки її перемоги.

"У нас всі карти на руках: найсильніша економіка, найміцніші союзи, глибока експертиза, знання", – підсумував очільник британського МЗС.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 220 | Додав: admin | Теги: Путін, Британія, санкції, страх | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]