Чт, 2024-04-25, 14:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:23
Якісний інтернет та різноманіття тарифів від Nashnet
Інші останні Новини світу науки і технологій

Сьогодні важко уявити своє життя без інтернету. Він необхідний по роботі, для розваг, для перегляду фільмів та серіалів, прослуховування музики тощо. Важливо вибрати провайдера, який пропонує якісні послуги, достатню швидкість, а головне – прийнятну ціну. Nashnet – розумний вибір для мешканців Києва. Він пропонує різні інтернет-тарифи на вибір користувачів.

Як правильно вибрати тариф

інтернет тариф

Щоб вибрати потрібний тариф, варто враховувати велику кількість різних факторів. По-перше, треба вирішити – інтернет потрібен для домашніх потреб чи для бізнесу. В першому випадку необхідні доступні ціні та нормальна швидкість. У другому – додатково можуть бути потрібними надання готових рішень, цілодобова підтримка тощо.

Далі потрібно вирішити, яка кількість пристроїв буде споживати інтернет-контент одночасно. Наприклад, для 1-2 або 5–7 та більше девайсів потрібні різні умови, щоб всі користувачі залишилися задоволені якістю. Швидкість підбирається з урахуванням завдань, які треба буде вирішувати через інтернет. Наприклад, для пошуку корисної інформації та перегляду фільмів достатньо 100 Мбіт/сек, а якщо мережа використовується для робочих цілей, краще вибрати тариф зі швидкістю до 1 Гбіт/сек.

Додатково компанія «НАШНЕТ» пропонує цифрове телебачення. При замовленні одразу двох послуг можна отримати приємну знижку. В цілому компанія пропонує хороші умови, доступні ціні. Постійно можна розраховувати на спеціальні пропозиції за більш низькими цінами для вигоди клієнтів. До вигідних переваг можна віднести:

  • підключення за 1 гривню;
  • 20 метрів кабелю у подарунок;
  • безкоштовне налаштування роутера.

Якщо ви не знаєте, якому тарифу віддати перевагу, щоб отримати хороші умови та не переплачувати, завжди можна звернутися до консультантів. У «НАШНЕТ» консультують через соціальні мережі та в телефонному режимі.

Які пропонуються додаткові послуги

Компанія «НАШНЕТ» пропонує багато додаткових послуг. Серед них можна виділити наступні:

  • надання публічної IP-адреси;
  • проведення ремонтних та технічних робіт, серед яких встановлення з’єднувальної муфти, мережевого адаптера, коннектора, додаткового кабеля тощо;
  • налаштування обладнання, наприклад, програмного забезпечення, для IPTV-послуг, маршрутизатора;
  • вирішення проблем з інтернетом.

Клієнти завжди можуть призупинити надання послуг на вигідних умовах, якщо в цьому є потреба. Вибираючи компанію «НАШНЕТ», ви віддаєте перевагу надійному та якісному сервісу. Доступні ціни та велика кількість різних тарифів на вибір – хороша можливість для вас врахувати будь-які власні потреби.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 435 | Додав: admin | Теги: Інтернет, тариф | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]