Пт, 2024-03-29, 01:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:57
Якою бачать перемогу України у війні з росією - у Зеленського пояснили
Інші останні Політичні новини

Як наголосили на Банковій, росія має зійти з глобального ринку.

Перемога України у війні з росією - це конкретне повернення всіх українських територій під де-факто контроль Києва, бо юридично, згідно з міжнародним правом вони і так українські.

Про це заявив в інтерв'ю BBC Україна радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

"Мене взагалі не обходить, що буде з росією. Я вважаю, що перемога України - це конкретне повернення всіх українських територій під де-факто контроль України, бо юридично, згідно з міжнародним правом вони і так наші", - зазначив Подоляк.

За його словами, для українців принципово важливо, щоб росія програла, бо тоді вона на 15-20 років зійде з глобального ринку.

"І знаєте, що паралельно з цим зникне? росія ж вкладає гроші в ультраправих, у нацистів по всьому світу, росія вкладає в різні терористичні організації. росія провокує маленькі і великі конфлікти в Африці, на Близькому Сході - у тій же Сирії.

росія постійно турбує Європу, і там наростає хаос. росія постійно провокує міграційні кризи, голодні кризи, енергетичні кризи. (Якщо росія програє), це все на певний час зникне. Тобто і Європа, і ми зможемо вкладати у розвиток свого добробуту. Оце буде перемога (України). І, до речі, Європи теж", - наголосив Подоляк.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 428 | Додав: adminA | Теги: перемога України, у Зеленського, війна, РФ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]