Пт, 2024-03-29, 01:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:40
Юля змінить Конституцію, прожене флот і засадить Януковича. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини
Юлія Тимошенко виступає за виведення Чорноморського флоту Росії з України. Про це вона сказала в інтерв'ю ВВС-Україна.

"Чорноморський флот, особливо після всіх подій, треба визначити як очаг військової нестабільності, як джерело війни. І тому треба як можна швидше ЧФ з України прибирати", - сказала вона.

Також Тимошенко виступила за денонсацію Харківських угод 2010 року, за яким перебування Чорноморського флоту було продовжено до 2042 року.

"Харківські угоди мають бути денонсовані", - сказала Тимошенко.

Вона вкотре назвала "правильними" газові угоди 2009 року, укладені в результаті її переговорів з президентом Росії Путіним.

"Я переконана, що ринкова ціна на газ зробить наші підприємства сильнішими на зовнішніх ринках з точки зору конкуренції", - зазначила вона.

Своєю метою Тимошенко назвала відмову до 2020 року від споживання російського газу.

Також Юлія Тимошенко прогнозує ухвалення нової Конституції після виборів президента 2014 року.

"Перше, що ми мусимо зробити після того, як вибори закінчаться, - створити всі механізми для людей щодо відклику президента, кожного депутата і навіть уряду", - сказала Тимошенко.

За її словами, "після революції починається епоха, коли ми мусимо побудувати нові стосунки між народом і владою".

"Крові більше в Україні не буде", - запевнила вона.

"Одразу після виборів президента народиться нова Конституція, яка зробить народ не символічною владою в Україні, а абсолютно предметною владою в Україні. Сьогодні народ інструментів не має, щоб позбавлятися не дуже вдалих керівників держави", - додала Тимошенко.

Тимошенко: Янукович - злочинець, його потрібно притягти до кримінальної відповідальності

Лідер партії "Батьківщина", колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що екс-президент України Віктор Янукович є злочинцем, якого треба притягнути до кримінальної відповідальності

"Це бажання Путіна, щоб так було, яке абсолютно не відповідає реальності. Після кривавих розборок зі своїм власним народом Янукович не може бути легітимним президентом. Він - злочинець, який повинен бути притягнутий до кримінальної відповідальності за вбивство мирних людей", - сказала вона.

"Зараз робиться ще одна спроба повернути в Україну кривавого диктатора Януковича, і він приїде ще більш залежним від Кремля, ніж він туди їхав. Український народ, нова влада України цього не допустять ні за які поступки", - вважає Тимошенко.

Раніше Тимошенко заявляла, що Україна розраховує на захист демократичних партнерів держави під час кризи, викликаної необґрунтованою агресією з боку Росії.

"Сьогодні Україна не може вирішити конфлікт з Росією самостійно. Тільки весь демократичний світ, застосовуючи самі сильні засоби, може зупинити це протистояння, зберегти наш суверенітет і запобігти кровопролиттю", - зазначила Тимошенко.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 890 | Додав: adminA | Теги: флот, конституцію, юля, засадить Януковича. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]