Пт, 2024-03-29, 11:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:38
Южаніна - у Зеленського відсутня політична воля на ухвалення "антиколомойського" закону
Інші останні Економічні новини

У Зеленського відсутня політична воля на ухвалення "антиколомойського" закону – Южаніна

Засідання профільного комітету ВР для законопроекту про банки перенесли на 21 квітня - нардеп Южаніна

Засідання профільного парламентського комітету, який мав розглядати поправки до законопроекту №2571-д "Про удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності" (т. зв. антиколомойський"), несподівано перенесено з 16 на 21 квітня, повідомила народний депутат із фракції "Європейська солідарність" Ніна Южаніна.

"Роздуми щодо прийняття законопроекту №2571-д. Підтримати голосування цього законопроекту президент Зеленський приїхав особисто в Раду. "Європейська Солідарність" віддала голоси заради фінансової стабільності України. А далі з документом 2571-д почалися справжні "дива" та фокуси. Від 16 тисяч поправок до затягування процесу розгляду в профільному комітеті", - написала Южаніна на своїй сторінці в мережі Facebook.

Парламентарій висловила переконання, що її заяви про відсутність політичної волі для ухвалення так званого антиколомойського закону отримують усе більше підтверджень.

"Нарешті вчора, 13 квітня, через систему електронного документообігу отримала лист, що засідання комітету відбудеться 16 квітня 2020 року, тобто з моменту закінчення строку подання поправок пройшло 9 днів. До речі, ця таблиця, яка вже, сподіваюся, давно сформована, так і не надійшла народним депутатам на ознайомлення. А тут знову фальстарт - комітет переноситься на 21 квітня. Ще понад тиждень Україна житиме в умовах "туманного" фінансового майбутнього", - зазначає Южаніна.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 660 | Додав: adminA | Теги: ухвалення антиколомойського закону, політична воля, Зеленський, Южаніна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]