Пт, 2024-04-19, 13:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:38
Кличко передумав йти в президенти на користь Порошенка
Інші останні Політичні новини

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко вважає, що єдиним кандидатом в президенти від демократичних сил має стати народний депутат України Петро Порошенко. Про це Кличко на з'їзді партії "УДАР" у суботу, 29 березня, в Києві, пише Інтерфакс-Україна.

"Єдиний шанс перемогти - це висунення єдиного кандидата від демократичних сил. Залишимо іншим політикам принцип два українця - три гетьмана. Протягом останнього року я наполягав на висуненні єдиного кандидата ... це має бути кандидат , який має найбільшу підтримку громадян. Я пропоную підтримати як єдиного кандидата від демократичних сил на президентських виборах Петра Порошенка", - сказав Кличко.

Політик також підкреслив: "Наша угода закріплює декларація про об'єднання, яка буде вам надана, пропоную її обговорити і підтримати. Завдяки цьому партнерству ми отримуємо можливість для реалізації програми партії "УДАР".

Крім того, Кличко заявив: "Перед нами багато роботи. Ми повинні зробити все, щоб президентські і київські вибори пройшли чесно. Ми спільно сформуємо команду на парламентських виборах, сформуємо єдиний нова демократична більшість. Ми повинні взяти на себе відповідальність за формування уряду та реалізацію програми реформ. Сьогодні необхідно ставати державними діячами для стратегічної перемоги на всіх рівнях".

Він закликав усі демократичні політичні сили до об'єднання заради європейського майбутнього України.

Кличко буде балотуватися в мери Києва

Віталій Кличко заявляє про намір балотуватися на пост міського голови Києва.

"Я прийняв зважене рішення балотуватися на пост мера Києва" , - сказав Кличко.

"Я хочу зробити Київ істинно європейською столицею, і ми джолжни робити нашу країну істинно європейською країною. Усі реформи і всі починання починаються зі столиці", - додав лідер "УДАРу".

Вибори мера Києва призначені на 25 травня.

Як повідомлялося, Порошенко переконливо лідирує в президентському рейтингу. Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного спільно центром "СОЦИС, Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), "Рейтингом" і Центром Разумкова.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 966 | Додав: adminA | Теги: Кличко . президенти, користь Порошенка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]