Пт, 2024-04-19, 18:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:30
Коли назве склад збірної на Євро-2012 - Блохін розповів. Він не хоче "Золотого матчу" "Динамо" і "Шахтаря"
Інші останні Спортивні новини

Наставник збірної України Олег Блохін не хоче, щоб "Динамо" і "Шахтар" грали так званий Золотий матч, який визначить переможця чемпіонату України у разі рівності очок. Про це він розповів в інтерв'ю газеті "Спорт-Экспресс", яке було опубліковано 4 квітня.

"Щоб не уславитися закінченим егоїстом, скажу обережніше: не дуже бажано. Буде краще, якщо чемпіонат закінчиться 10 травня, і збірна без зволікань візьметься до безпосередньої підготовки до Євро", - зазначив Блохін.

Наставник збірної також розповів, коли визначиться зі списком з 23 гравців, які представлятимуть Україну на Євро-2012.

"На останній збір, який пройдемо в Австрії і де ми зіграємо контрольні матчі з Естонією, Австрією і Туреччиною, поїдуть 22 польових гравця і чотири голкіпера. Трьом з них, воротареві і двом польовим, не пощастить, але тут нічого не поробиш", - повідомив Блохін.

Нагадаємо, в даний час "Динамо", яке лідирує в чемпіонаті України, відокремлює від "Шахтаря" три очки. У найближчу суботу, 7 квітня, команди проведуть очну зустріч.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1105 | Додав: adminA | Теги: Євро-2012, Блохін не хоче Золотого матчу Динам, назве склад збірної | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]