Сб, 2024-04-20, 13:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:19
Коли відкриється Китай для туристів стало відомо
Інші останні Туристичні новини

До пандемії Китай був одним із найпопулярніших туристичних напрямків. Але зараз ця держава не поспішає відкривати кордони для мандрівників, незважаючи на те, що в багатьох інших країнах світу обмеження знято повністю. Dip.org.ua з посиланням на 4Hoteliers розповість, які прогнози щодо відкриття Китаю для туристів будують експерти.

Як зазначає засновник і генеральний директор Китайського науково-дослідного інституту виїзного туризму Вольфганг Арльт, посилені обмеження в Шанхаї – те, чого він очікував уже кілька місяців. Тому чутки про те, що Китай “відкриється” до жовтня цього року, можуть не підтвердитись. Цей місяць обговорюють через проведення у цей час двадцятого Всекитайського партійного з’їзду: нібито при покращенні ситуації з коронавірусом Сі Цзіньпін може дозволити виїзд із країни як подарунок китайському народу.

Однак іншою можливою датою, особливо з урахуванням поточної ситуації, називають Весняний фестиваль (китайський Новий рік), тобто кінець січня наступного року. У цьому є і політичне підґрунтя, додає експерт. За словами Вольфганга Арльта, генеральний секретар Сі Цзіньпін планує переобиратися на третій термін, і, якщо боротьба буде виграна, глава держави зможе вводити зміни. Досі вони можуть розцінюватися як визнання невдачі поточного політичного курсу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 519 | Додав: adminA | Теги: китай, Туристи, відкриття | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]