Сб, 2024-04-27, 02:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:09
Короткий огляд Mazda седан
Інші останні Новини України
Mazda седан Створюючи нову Mazda, ми ніколи не робимо кардинальних змін, але завжди вносимо помітні і важливі зміни. Кожне оновлення моделі - це розвиток кращих її якостей. Тому оновлення будь-якої моделі Mazda - це не революція. Це еволюція. Прогрес від кращого до чудовій.

Mazda 6 вперше з'явилася на японському ринку у 2002 році і швидко стала там великим продавцем під назвою Atenza. Друге покоління Mazda 6, яке було представлено у 2008 році, зараз доступне. З моменту зміни моделі Mazda 6 стала більшою, але не важчою завдяки легкій конструкції японського виробника: у порівнянні з попередником, нова Mazda 6 втратила вагу приблизно на 35 кг. Таким чином можна значно покращити показники споживання седана. За словами виробника, базовий бензиновий двигун споживає 6,8 літра, дизельний - всього 5,6 літра на 100 км. Незважаючи на зменшення ваги, салон Mazda 6 також був розширений, включивши шість подушок безпеки, активні підголівники та ESP. Крім того, японці оптимізували аеродинаміку седана та встановили електропідсилювач керма. Друге покоління Mazda 6 доступне у дилерів у версіях нотчбек, хетчбек та універсал. Що стосується приводу для Mazda 6, клієнти можуть вибирати між різними бензиновими двигунами від 120 до 170 к.с., а також кількома дизельними двигунами від 125 до 185 к.с.

Насколько надежна Mazda 6 седан

Седан Mazda 6 потрапив у середній клас, в якому конкурентами називаються Opel Insignia Grand Sport, Skoda Octavia, Ford Mondeo та VW Passat, з поважних причин на одному з перших місць.

Мотиви різноманітні: в салоні 4,87-седана ви зручно сидите, маєте гарний огляд добре розміщених і зрозумілих елементів керування та інструментів і принаймні 480 літрів місця в багажнику.

Хоча комфорт і гладкість Mazda6 роблять її переконливою сімейною машиною та туристичною машиною з її шасі, легко налаштованим кермом та чіткою механічною коробкою передач, він добре їде по звивистій сільській дорозі.

Mazda седан

Тюнінг шасі, як і мова дизайну, має більш європейський відтінок, і двигуни працюють ефективно. Mazda не покладається на турбодвигуни для бензинових двигунів, а на двигуни з атмосферним повітрям потужністю до 194 к.с. і відносно великим робочим об'ємом.

У переглядах 2015 та 2017 років плавність дизельних двигунів, комфорт водіння й клімату та системи безпеки в Mazda 6 були покращені.

Що може запропонувати mazda 6 седан з точки зору простору, багажника, двигунів, безпеки та обладнання, а що ні, і чому це так добре з точки зору задоволеності клієнтів у середньому сегменті, стане зрозуміло, коли ви уважніше поглянете на нього.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 738 | Додав: admin | Теги: Mazda, седан, огляд | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]