Сб, 2024-04-20, 13:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:12
Кредит під заставу авто: що ж це таке
Інші останні Новини України

Кредит під заставу авто: що ж це таке

кредит застава авто Кредитування під заставу - одна з різновидів кредитів, коли необхідно терміново отримати досить велику суму грошей, гарантів по кредиту немає, а переплачувати за процентними ставками, як в мікропозиках або кредитах за 15 хвилин, не хочеться. Дана стаття допоможе вам краще розібратися в такому різновиді кредитування під заставу, як кредит під заставу особистого автотранспорту. У той же час, якщо вам цікаво, де на найвигідніших умовах можна отримати кредит під заставу автомобіля, тоді радимо відвідати в Інтернеті спеціалізований сайт autolombard.in.ua. Тут вам запропонують найвигідніші умови, детальніше про які зможете дізнатися онлайн, відвідавши сайт.

Кредит під заставу: що ж це таке?

Як і всі кредити - це вид фінансових відносин між позичальником і організацією-кредитодавцем, завдяки якій людина може відразу отримати необхідну грошову суму і зобов'язується її повернути у встановлені терміни з урахуванням відсотків. Якщо заставою є автомобіль, то позичальник може звернутися в автоломбард, який виступає в якості банку. Будь-який громадянин України, який досяг 18 років може оформити такий кредит незалежно від:

  • місця проживання;
  • рівня зарплати;
  • головна умова такого кредитування - позичальник повинен бути власником автомобіля.

Історія виникнення кредитів під заставу авто

Перші подібні кредити з'явилися в середині XX століття в США. Даний вид кредитування відразу ж набув широкого поширення в Америці у самих різних соціальних шарах. Ця популярність була обумовлена дешевизною бензину в порівнянні навіть із звичайними продуктами, і автолюбителі часто були власниками просто величезних автомобілів, які нерідко порівнювали з кораблями.

Надалі цей вид кредитування поширився в Європі, а в Україні він завоював популярність тільки на початку "нульових". У наші дні дізнатися про кредит під заставу автомобіля та умови його отримання можна навіть не виходячи онлайн через Інтенрнет.

Короткий висновок

Кредит під заставу, зокрема і автомобіля, є досить популярною послугою, яка з кожним роком завойовує популярність у всьому світі. Україна також не є винятком, тому власники чотирьох колісного транспорту, які швидко потребують коштів, можуть відвідати автомломабард онлайн і вирішити свої фінансові питання всього у пару кілків, навіть не виходячи з дому. Яскравим прикладом такої співпраці можна назвати сайт autolombard.in.ua, відвідавши який ви зможете отримати кредит під заставу автомобіля на самих оптимальних умовах в Україні. Заходьте та дізнавайтеся прямо зараз.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 628 | Додав: admin | Теги: застава, кредит, авто | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]