Пт, 2024-03-29, 00:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:37
Кулеба пояснив значення резолюції Генасамблеї ООН щодо мілітаризації Криму
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Елемент правового тиску на РФ: Кулеба пояснив значення резолюції Генасамблеї ООН щодо мілітаризації Криму

Дмитро Кулеба, міністр закордонних справ, прокоментував нове рішення Генасамблеї ООН. Мілітаризація Криму, яка здійснювалася РФ як державою-окупантом, не залишиться без уваги міжнародного співтовариства.

Для просування деокупації півострова ця резолюція стане ефективним інструментом. Про це 7 грудня повідомила пресслужба відомства.

Ухвалення такого документу допоможе в подальшому тиснути на Кремль. Крим росіяни перетворили на величезну військову базу як пряму загрозу безпеці і стабільності в регіоні.

Керівник МЗС додав, що нинішня резолюція закликає міжнародне співтовариство до консолідації зусиль. Голова мета – деокупація півострова. Кримська платформа допоможе повернути український півострів. Наразі йдуть перемовини щодо її створення.

Генасамблея ООН підтримала посилену резолюцію про відповідальність Росії за окупацію Криму. Також у МЗС назвали ефективним новий список санкцій ЄС щодо порушень прав людини на окупованому Донбасі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 652 | Додав: adminA | Теги: резолюція Генасамблеї ООН, мілітаризація Криму, Кулеба | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]