Чт, 2024-04-25, 19:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:32
Купуємо квартиру: як вибрати новобудови у Львові
Інші останні Новини з регіонів України

Купуємо квартиру: як вибрати новобудови у Львові

новобудова Львів Масштабна забудова Львова наповнює свіжими пропозиціями ринок нерухомості. Представлені новобудови на сайті https://vdoma.online/ пропонують купити квартиру у Львові за вигідною ціною і настільки яскраві та привабливі, що зробити правильний вибір часом нелегко. Спробуємо розібратися, на що ж варто звертати увагу покупцеві, який бажає купити квартиру в новобудові.

Розташування житлового комплексу

Вільних ділянок під будівництво в Львові майже не залишилося, при цьому щільність забудови зростає. Якщо ви не хочете жити в будинку де "вікна у вікна" необхідно в першу чергу визначитися, де буде розташована новобудова, як близько планується зведення сусіднього будинку. Поцікавитися призначенням прилеглих об'єктів, будуть це житлові будинки, об'єкти соціальної сфери, або підприємства.

Які матеріали використовує забудовник

Якісні матеріали, оригінальна архітектура, і нові технології будівництва - це складові успішного проекту. Сучасні будинки зводять відповідно до будівельних вимог і норм, використовуючи при цьому якісні матеріали та високоміцні конструкції.

Величезною популярністю користуються об'єкти з утепленими фасадами, які дозволяють мінімізувати витрати на опалення. При нинішньому тотальному підвищенні тарифів, і на тлі складної економічної ситуації одним з важливих критеріїв, що впливають на вибір житла, є наявність автономного опалення.

Продаж готових апартаментів

Ціна квартири з ремонтом в новобудовах завжди вище, ніж без нього. Варіант готового "під ключ" житла більше підійде тим покупцям, які планують заселитися і жити відразу. Таке житло не завжди радує якістю і дизайном. Якщо ж ви бажаєте облаштувати своє "гніздечко" на свій смак, тоді квартири з ремонтом в новобудовах - не ваш варіант.

Більшість забудовників пропонують житло вже з чорновою обробкою:

  • цементно-вапняна штукатурка стін;
  • машинна стяжка підлоги;
  • розведена електропроводка;
  • встановлені лічильники, радіатори, котли;
  • встановлені металопластикові вікна, вхідні двері.

І цього достатньо. Новому господарю залишається лише визначити колір стін, фактуру стелі, і вибрати сантехніку.

Співвідношення ціни та якості

Купити квартиру в новобудові сьогодні можна практично в будь-якому районі Львова. Однокімнатні, трикімнатні і дворівневі - ринок переповнений пропозицією. У гонитві за кількістю часто страждає якість, і "купити дорожче" не означає якісніше, важливо правильно вибрати забудовника.

Що ж стосується переплат, то ціна квадратних метрів в центрі міста суттєво відрізняється від вартості тих же квадратів в передмісті, навіть якщо технології будівництва і якість матеріалів однакові. А ще передмістя має низку переваг - це і екологічно чиста місцевість, і нова інфраструктура та якісні новобудови з новими комунікаціями.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 833 | Додав: admin | Теги: новобудова, Львів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]