Вт, 2024-04-23, 11:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:17
Кужель пригрозила Колесніченку "яйця відірвати"
Інші останні Політичні новини
Опозиціонерка Олександра Кужель обурена особливою жорстокістю декількох "регіоналів", які брали участь в останній бійці в парламенті. Про це вона сказала журналістам, повідомляє Українська правда.

Зокрема, Кужель обурена поведінкою Олександра Онищенка і Вадима Колесніченка.

"Я вважаю, що людині, яка володіє "міс Україна" та є, наскільки я знаю, племінником Рамзана Кадирова і б'є людей ногами, треба яйця відірвати. В прямому сенсі. Колесніченку і йому", - сказала вона .

У той же час у Верховній Раді відбулося зіткнення через те, що депутат з партії регіонів Вадим Колесніченко виступає російською мовою, повідомляє УНІАН.

Представники ПР вишикувалися перед парламентською трибуною, з якої виступає Колесніченко, щоб не допустити до неї депутатів із "Свободи" і "Батьківщини".

Колесніченко закінчив свій виступ, але депутати залишаються біля трибуни, при цьому засідання продовжується.

Як повідомлялося, сьогодні, 13 грудня, на засіданні Верховної Ради спалахнула бійка. Вона почалася після того, як Олександра Кужель намагалася вихопити у одного з регіоналів другу картку, якою він голосував. Коли регіонал відмовився віддавати картку, опозиція кинулася блокувати трибуну. Бійка була дуже жорстокою. Коли депутат від "Батьківщини" Олег Медуниця упав біля трибуни, регіонали, в тому числі Вадим Колесніченко, штовхали його ногами і не давали встати.

Нагадаємо, що перше ж засідання Верховної Ради 7-го скликання 12 грудня призвело до жорсткого протистояння представників опозиції і Партії регіонів: відбулось декілька бійок і безліч перепалок.





Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1042 | Додав: adminA | Теги: Колесніченку яйця відірвати, кужель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]