Пт, 2024-04-26, 17:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:21
Лікарі визначили, скільки залишилося жити Уго Чавесу
Інші останні Новини світу

Президенту Венесуели Уго Чавесу, який зараз готується до нової операції з видалення ракової пухлини, ймовірно, залишилося жити кілька місяців. Про це повідомив лікар Хосе Рафаель Маркіна, який раніше неодноразово передавав інформацію з джерел, близьких до лікарів Чавеса. За словами Маркіна, Чавес може померти вже у квітні, передає RCN.

"Президенту залишилося десь два чи три місяці. На жаль, фатальна розв'язка настане у квітні", - сказав лікар.

"На цей момент хвороба повернулася в агресивній формі і з'явилися метастази в поперековій зоні, це призвело до затиснення нерва в поперековому відділі хребта, що може призвести до паралічу. Це є приводом для чергового хірургічного втручання, дуже складного з неврологічного погляду", - пояснив Маркіна, додавши, що після операції у Чавеса можуть статися серйозні ускладнення.

Раніше президент Венесуели Уго Чавес заявив, що під час обстеження на Кубі у нього були виявлені нові злоякісні клітини, і тепер йому доведеться пережити ще одну операцію.

Для 58-річного Чавеса це буде вже четверта операція за неповні два роки.

У червні 2011 року Чавесу в Гавані була зроблена операція у зв'язку з внутрішньотазовим абсцесом. Потім йому видалили злоякісну пухлину кишківника. Наприкінці лютого 2012 року Чавеса знову прооперували кубинські лікарі. Минулого тижня Чавес літав на Кубу для продовження лікування від раку - він пройшов курс фізіотерапії і кілька сеансів лікування в барокамері для зміцнення здоров'я.

9 грудня Чавес назвав ім'я свого наступника на випадок, якщо не перенесе операції. Ним став віце-президент країни, міністр закордонних справ Ніколас Мадуро.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 957 | Додав: nowyny | Теги: скільки залишилося жити, Уго Чавес | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]