Вт, 2024-04-16, 18:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:52
Люди в масках біля Гостиного двору пошкодили авто депутата Бригинця
Інші останні Столичні новини - новини Києва
У неділю вранці невідомі пошкодили автомобіль народного депутата Олександра Бригинця, що у суботу був установлений на вході в Гостиний двір у Києві.

Про це депутата проінформували активісти-захисники Гостиного двору, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Бригинця.

У прес-службі також кажуть, що зафіксували події на відео, що незабаром з'явиться в Інтернеті.

Там також додали, що "банда осіб, які закрили обличчя масками, намагаються перешкоджати спробі повернути авто Бригинця на місце".

Депутат виїхав на місце подій.

"Як мені розповіли активісти, в автомобілі зламали двері й спробували завести двигун. Після невдалих спроб зрушити автомобіль із місця, бандити підчепили вантажівку іншим автомобілем-камазом - з номером АИ 08 84АА й відсунули моє авто, розблокувавши вхід", - відзначив Бригинець.

Він повідомив, що вже звернувся в міліцію й прокуратуру про неправомірні дії щодо злому й проникнення у власність народного депутата.

"У мене не викликає сумніву, що це були найняті забудовниками Гостиного двору люди, але в цьому розбереться міліція й прокуратура, до яких я звернувся щодо неправомірних дій стосовно злому й проникнення у власність народного депутата України", - сказав Бригинець.

Раніше ЗМІ повідомляли, що до захоплення Гостиного двору можуть бути причетні Дмитро Фірташ з Володимиром Рибаком.

Гостиний двір - торговельний комплекс на Контрактовій площі в Києві, побудований в 1809 році замість старого двору.

Київрада цього року дозволила підприємству "Укрреставрація" реконструкцію Гостиного двору й перебудову його під торгово-офісний центр із гостьовою стоянкою.

У відповідь на такі плани влади київські активісти почали акцію протесту. Вони жили біля Гостиного двору кілька місяців.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1040 | Додав: adminA | Теги: масках, авто депутата Бригинця, Гостиного двору | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]