Чт, 2024-04-25, 08:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:31
Ломбардія - за Юлію Тимошенко
Інші останні Політичні новини

Регіональна джунта (адміністративний виконавчий орган в Італії - ред.) області Ломбардія в Північній Італії має намір відрядити офіційну делегацію до Києва для перевірки стану здоров'я Юлії Тимошенко, прискорення надання їй медичної допомоги, оцінки демократичних стандартів, що застосовуються в цій країні, і для зустрічі з українською опозицією, пише Алессандра Бога в газеті Legno storto.

"30 березня радник області Ломбардія, член Демократичної партії Карло Борґетті представив голові місцевого органу виконавчої влади Роберто Формігоні запит про надання допомоги лідеру української демократичної опозиції Юлії Тимошенко у зв'язку з появою повідомлень про погіршення стану її здоров'я у в'язниці", - пише видання.

"Юлія Тимошенко страждає важким запаленням дихальних органів, що заважає їй пересуватися, - стверджує італійське видання, - і, на думку міжнародної групи лікарів, яким недавно було дозволено відвідати лідера української революції, потребує лікування в умовах стаціонару, в чому їй було відмовлено".

"Нелюдське ставлення до Юлії Тимошенко вже піддалося осуду міжнародними організаціями (серед них ЄС і ООН), НПО ("Лікарі без кордонів" і Freedom House), а також усім світовим співтовариством, зокрема США, Канадою, Австралією і Новою Зеландією", - пише автор статті. А позаяк президент провінції Роберто Формігоні наполягає на тому, що Ломбардія є "одним з чотирьох моторів Європи" (разом з регіоном Рона-Альпи, Баден-Вюртемберг і Каталонією), і оскільки він є послом Ломбардії в світі, він не може залишатися байдужим до долі Тимошенко.

Переклад InoPressa




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1091 | Додав: adminA | Теги: Ломбардія - за Юлію Тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]