Пт, 2024-04-19, 08:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:53
Марш миру «Україна – єдина» пройшов у Барселоні
Інші останні Українці в світі
В неділю, 9 березня, у Барселоні (Іспанія) відбулась вже 20-а акція в підтримку України.

На черговий Майдан зібралось понад півтисячі людей, серед яких були як українці, так і іноземці, і в тому числі росіяни. Акція розпочалась мітингом на центральній площі Барселони – площі Каталонії, що тривав близько 2 годин.

Потім звідти всі учасники вирушили колоною та пройшли мирним маршем-маніфестацією на підтримку єдності та миру в Україні по головному проспекті міста – бульвару Ла Рамбла. Це привернуло увагу тисяч людей: як місцевих, так і туристів з різних країн світу.

Люди скандували іспанською, каталонською та англійською мовами такі гасла як «Україні – мир!», «Путін – стоп!», «Ні війні, миру – так!», «Путін – геть із України!», «Вчора – Грузія, сьогодні – Україна, завтра – Європа!», «Путін – фашист!», «Путін – назад, Україна хоче миру!», та інші.

Більшість перехожих виражали українцям свою підтримку оплесками та схвальними вигуками, також чимало людей знімали все що відбувається на телефони та камери.

Таким чином, вчора уже вкотре українцям Каталонії вдалося продемонструвати громадськості свою позицію, а також закликати усіх зробити все можливе, щоб не допустити війни та порушення територіальної цілісності України!



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Українці в світі | Переглядів: 1043 | Додав: adminA | Теги: марш миру «Україна – єдина», Барселоні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]