Пт, 2024-04-26, 14:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:03
Миколаївську ОДА через відсутність заражень COVID-19 СБУ перевіряє
Інші останні Медичні новини

На Миколаївщині Служба безпеки України перевіряє інформацію про службову недбалість посадовців Обласної державної адміністрації при протидії розповсюдженню COVID-19.

Джерело: пресслужба СБУ

Деталі: СБУ перевіряє інформацію про можливу службову недбалість посадовців Миколаївської ОДА щодо невжиття невідкладних заходів для забезпечення першочергових потреб регіону при протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції COVID-19.

На думку правоохоронців, посадовці Миколаївської ОДА, в умовах стрімкого поширення пандемії та необхідності реалізації термінових заходів, визначених керівництвом країни, не вжили реальних заходів для виконання рішення облради. За попередньою версією слідства, дії чиновників могли заподіяти значну шкоду життю та здоров’ю мешканців області через розповсюдження COVID-19.

Що було раніше: Вранці 9 квітня в Миколаїв прибув головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, який планує розібратися, чому в Миколаївській області не зафіксовано жодного випадку коронавірусу.

За результами свого візиту Ляшко повідомив, що все побачене його задовільнило. Коронавірусу на Миколаївщині він не знайшов.

Передісторія:

Станом на ранок 10 квітня в Україні підтверджено 2203 випадки захворювання на COVID-19. Внаслідок ускладнень, викликаних хворобою, померли 69 людей.

Тим часом у Миколаївській області не зафіксовано жодного випадку коронавірусу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 766 | Додав: adminA | Теги: відсутність заражень COVID-19, СБУ, Миколаївська ОДА | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]