Сб, 2024-04-27, 01:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:14
Міліція катувала відвідувачів у нічному клубі Львова. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

В одному з розважальних закладів Львова співробітники управління Державної служби охорони (ДСО) катували відвідувачів. Про це повідомили в прес-службі ГУ МВС у Львівській області.

Скандал розгорівся після того, як 25 квітня на особистий прийом до головного міліціонера Львівщини Олександра Рудяка прийшли журналісти одного з місцевих телеканалів і надали інформацію про те, що працівники управління ДСО у Львівській області 21 квітня близько 5:00 години у розважальному закладі катували відвідувачів, ідеться у повідомленні.

"За розпорядженням (Рудяка) негайно розпочато службове розслідування цієї справи. До МВС подано клопотання щодо звільнення з органів внутрішніх справ України міліцейських керівників, а саме - начальника управління Державної служби охорони у Львівській області полковника міліції Скорнякова Олександра Борисовича та начальника Сихівського райвідділу Львівського міського управління полковника міліції Гимона Ігоря Нестеровича", - ідеться в повідомленні прес-служби.

Наразі міністр МВС Віталій Захарченко скерував до Львова групу працівників МВС, до складу якої увійшли представники Департаменту внутрішньої безпеки, Інспекції з особового складу та Департаменту Державної служби охорони Міністерства внутрішніх справ України. Результати матеріалів службового розслідування буде оприлюднено 26 квітня, передає ТСН.

Зазначимо, що тортури в правоохоронних органах є масовими в Україні. За даними харківського правозахисного центру, тільки в минулому році жертвами тортур стали 900 тисяч заарештованих. Правозахисники заявляють, що катування і смертельні випадки стають ледь не повсякденним явищем у вітчизняних виправних закладах та ізоляторах тимчасового утримання.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1314 | Додав: adminA | Теги: нічному клубі Львова міліція катува | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]