Пт, 2024-04-26, 05:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:51
Міліція разом з СБУ у Донецьку затримали працівника військової розвідки РФ
Інші останні Надзвичайні новини
Працівника ГРУ ГШ РФ затримали у Донецьку ввечері 10 березня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«В Донецьку увечері затримали разом з СБУ російського ГРУшника за певних компрометуючих цю спецслужбу обставинах», - написав Аваков.

За його словами, наразі невідомо, чи захоче СБУ оприлюднювати цей факт

«От не знаю, чи захоче завтра Валентин Наливайченко про це говорити чи віддасть перевагу поки замовчуванням?!», - зауважив Аваков.

Як повідомлялось, 6 березня у Донецьку заарештували самопроголошеного проросійського «губернатора» Павла Губарєва. До цього, вночі, проросійські радикали спробували захопити приміщення регіонального телеканалу «Донбас». Захоплення не вдалося. Через вторгнення ефір довелося перервати, але телеканал не перейшов під контроль нападників.

Нагадаємо, раніше управління СБУ в Донецькій області за підозрою в посяганні на територіальну цілісність України відкрило кримінальне провадження проти Губарєва.

Загалом Служба безпеки відкрила 11 кримінальних проваджень за фактами захоплення держаної влади та посягання на територіальну цілісність України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 872 | Додав: adminA | Теги: міліція, СБУ, працівника військової розвідки РФ, Донецьку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]