Пт, 2024-03-29, 13:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:11
Мінімальний прохідний бал на бюджет встановили абітурієнтам
Інші останні Культурні новини

У 2020 році вступникам, які претендуватимуть на навчання для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної середньої освіти за кошти державного бюджету, необхідно мати конкурсний бал на рівні не меншому 125. В іншому випадку абітурієнт не буде допущений до конкурсного відбору. Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Також Міністерством освіти встановлені мінімальні значення кількості балів для вступу на спеціальності «Стоматологія», «Медицина», «Педіатрія» з другого та третього конкурсних предметів на рівні не меншому ніж 150 балів.

Конкурсний бал для вступу на основі повної загальної середньої освіти за спеціальністю «Фармація, промислова фармація» не може бути менше ніж 130 балів.

Конкурсний бал для вступу на спеціальності галузі знань «Право», «Публічне управління та адміністрування» та «Міжнародні відносини» має бути не меншим за 140 балів.

Окрім цього, у 2020 році буде скорочений обсяг державного замовлення на юридичні спеціальності. Зокрема, прийом вступників за державним або регіональним замовленням для здобуття ступеня молодшого бакалавра за всіма формами здобуття освіти, а також для здобуття ступенів бакалавра, магістрів за заочної формою здобуття освіти за спеціальностями «Право», та «Міжнародне право» в 2020 році проводитись не буде.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1024 | Додав: admin | Теги: бал, мінімальний, бюджет, прохідний, абітурієнт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]