Пт, 2024-04-26, 09:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:23
Міністри трьох країн зустрілися в Одесі
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Міністри закордонних справ Ірландії, Литви та України Саймон Ковні, Ґабріелюс Ландсберґіс та Дмитро Кулеба відвідали Одесу аби ознайомитися з роботою зернової ініціативи. За їх словами, Одеський порт грає важливу роль у питанні експорту продовольчих товарів, і необхідно зробити все аби він запрацював на повну міць.

Міністр закордонних справ Ірландії зазначив, що в рамках візиту були розглянуті питання допомоги, у тому числі — у політичній площині.

«Зараз Україна та українці захищають цінності, які об’єднують ЄС. Ми будемо допомагати вашій країні поки ви не переможете,а потім — відбудовувати те, що було знищено внаслідок російської агресії»,— сказав пан Ковені.

Міністр закордонних справ Литви зазначив, що литовці слідкують за ситуацією в України і дуже натхнені перемогами української армії.

Візит відбувся напередодні засідання Генасамблеї ООН,на якому Рада безпеки ООН має отримати оновлену інформацію щодо продовольчої безпеки та зернової ініціативи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 374 | Додав: adminA | Теги: міністри трьох країн, зустріч, Одеса | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]