Вт, 2024-04-16, 16:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:46
Міносвіти Табачник перетворює на виборчий штаб Путіна - Наливайченко
Інші останні Політичні новини

У разі прийняття нових навчальних планів для 5-9 класів, які не передбачають предмету "історія України", опозиція буде вимагати їх скасування. Про це заявив голова політради "Нашої України", екс-глава СБУ Валентин Наливайченко журналістам на Львівщині, передає УНІАН.

"Ми мобілізуємо громадські організації вчителів і батьків і вимагатимемо його скасування", - сказав політик.

Він вважає, що настав час "антитабачної кампанії". На його думку, до неї мають долучитися вся патріотична громадськість, а не тільки студенти.

"Українофоб та кремлівський агент Табачник не повинен керувати українською освітою", - підкреслив Наливайченко.

"Подібні наміри міністра освіти Табачника свідчать про намагання перетворити Міносвіти на філію передвиборного штабу Путіна, Говорухіна. Ініціатива Табачника - це інструмент путінської пропаганди, щоб перед виборами в Росії показати Путіна як творця руського миру та в черговий раз спробувати спотворити українську історію", - вважає політик.

Як повідомлялося, згідно з проектом нових навчальних планів для 5-9 класів, розробленим в Міносвіти, зменшується кількість уроків української мови та літератури, а предмет "історія України" взагалі зникає.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1113 | Додав: adminA | Теги: Міносвіти Табачник перетворює на ви | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]