Пт, 2024-04-26, 12:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:53
Минулої доби окупанти сім разів зривали "тишу" на Донбасі
Інші останні Надзвичайні новини

Протягом минулої доби, 8 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню. Про це передає пресцентр ООС.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", неподалік населеного пункту Південне російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів, а також - з автоматичного станкового гранатомета.

В передмісті Авдіївки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", противник неодноразово вів вогонь в бік українських позицій з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. А неподалік Пісків та Водяного, що на Приазов'ї, крім стрілецької зброї окупанти застосували проти наших захисників ще й гранатомети", - йдеться у повідомленні.

Від початку поточної доби, 9 лютого, було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Біля Пісків російсько-окупаційні війська відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

Про факт порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Бойових втрат серед українських військових немає.

Як повідомлялося, 7 лютого в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 555 | Додав: adminA | Теги: Донбас, окупанти, обстріл, Доба, сім разів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]