Чт, 2024-03-28, 15:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:55
Мністр закордонних справ Ізраїлю приїхав з візитом до Києва
Інші останні Новини України

Чиновник вперше з початку повномасштабної війни відвідав Україну.

Голова Міністерства закордонних справ Ізраїлю Елі Коен прибув до Києва. Як повідомляє чиновник у своєму Twitter, це перший візит ізраїльського високопосадовця в Україну з початку повномасштабного вторгнення росії.

"Я приїхав сказати: Ізраїль стоїть поруч з Україною та українським народом у важкий час", - написав Коен у своїх соцмережах.

Окрім цього голова ізраїльського МЗС повідомив про плани свого візиту. У тому числі Коен повинен зустрітися і з Володимиром Зеленським та Дмитром Кулебою, а також виконати важливу місію.

"Я зустрінуся з президентом Зеленським і міністром закордонних справ Кулебою, відкрию посольство Ізраїлю в Києві, яке повернеться до безперервної та повноцінної діяльності, відвідаю Бучу та Бабин Яр", - зазначив Коен.

Ізраїль і війна в Україні

Єрусалим дозволив країнам-партнерам постачати зброю з ізраїльськими компонентами Києву.

У січні новий керівник МЗС Ізраїль Елі Коен анонсував, що його країна змінить свою політику стосовно України. Прем’єр-міністр Ізраїлю на початку лютого заявляв, що його країна готова стати посередником у переговорах між Києвом та москвою.

Окрім цього Нетаньягу розповів Макрону, як Ізраїль допомагає Україні боротися з ворогом. А ізраїльський посол повідомив, що країна більше підтримує Україну, ніж це відомо громадськості.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 396 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]