Чт, 2024-04-25, 18:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:57
Москаль звинуватив керівників місцевих осередків опозиції у "здачі" одного з округів
Інші останні Політичні новини
Опозиція "здала" один з мажоритарних округів на виборах своїм опонентам.

Про це заявив новообраний депутат від ВО "Батьківщина" Геннадій Москаль в ефірі 5 каналу в суботу, 8 грудня, коментуючи інформацію про наявність таких округів.

"Я знаю один такий округ. І його здала не наша…", - не договорив Москаль.

"Я правду сказав своїм лідерам. А вони хай розбираються з лідерами… Тому що не здавали наверху, а здавали керівники місцевих партійних організацій", - додав він.

Водночас Москаль сказав, що не знає, "скільки коштувало здати той округ, і чи були там якісь матеріальні чи політичні домовленості".

"Але питання по одному округу дійсно таке було. Я вам щиро і відкрито про це сказав і сказав керівникам ВО "Батьківщина" про це", - зазначив депутат.

Як відомо, 5 листопада Верховна Рада України ухвалила постанову, якою пропонується рекомендувати Центральній виборчій комісії (ЦВК) призначити повторні вибори в п'яти одномандатних округах - № 94, 132, 194, 197, 223.

За словами заступника голови Центральної виборчої комісії Андрія Магери, проведення повторних виборів депутатів Верховної Ради в мажоритарних округах №№94, 132, 194, 197 і 223 відбудеться не раніше ніж наприкінці березня 2013 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 966 | Додав: adminA | Теги: Москаль .здачі одного з округів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]