Пт, 2024-03-29, 12:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:01
Може бути достатньо 10-15% голосів для виходу в 2 тур - Гончарук
Інші останні Політичні новини

  Для виходу в 2 тур може бути достатньо 10-15% голосів - Гончарук

Кандидати від демократичної опозиції через свою роздрібленість не зможуть потрапити у другий тур президентських виборів.

Про це в ефірі ток-шоу "Ехо України" на "Прямому" розповів політолог Валерій Гончарук.

"Тут же питання в чому полягає? В тому що зараз по тим рейтингам, які показують, можливо, 10% достатньо буде для виходу до другого туру. Можливо, 15%. А ці кандидати (від демократичної опозиції - ред.) якраз разом можуть набрати цих 10-15%. І якби вони мали одного кандидата, він би мав шанс потрапити до другого туру. Якщо їх буде 5-7-8, шансів абсолютно ніяких немає. І в цьому сенсі Тимошенко, Порошенко і багато хто інших – у них шанс потрапити суто з політтехнологічної точки зору набагато більше, ніж у всіх інших, які фактично борються за одного і того самого виборця", - розповів політолог.

Раніше в ефірі "Прямого" директор Інституту світової політики Євген Магда розповів, що у виборах президента України у 2019 році може взяти участь до 40 кандидатів.

Нагадаємо, що 27 грудня центральна виборча комісія оголосила, що з 31 грудня починається виборчий процес чергових виборів Президента України, призначених на неділю, 31 березня 2019 року.

Нагадаємо, відносно попередніх соціологічних опитувань рейтинг Петра Порошенка на президентських виборах значно зріс. Нині за нього готові проголосувати майже 14% опитуваних.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 996 | Додав: adminA | Теги: 2 тур, 10-15% голосів, Гончарук | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]