Вт, 2024-04-23, 11:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:29
Може перейти у "зелену" зону частина областей - Шмигаль
Інші останні Медичні новини

В Україні восьмий тиждень поспіль стабільно знижується динаміка щодо захворюваності на коронавірусну хворобу.

Про це йшлося на селекторній нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського, повідомляє пресслужба глави держави.

Як зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, наразі в Україні 243 тисячі активних хворих - у порівнянні з 420 тисячами на піку епідемії.

«Майже всі області наразі перебувають у жовтій зоні. Черкаська область – єдина в помаранчевій зоні за коефіцієнтом виявлення випадків інфікування. Також є частина областей, які можуть перейти на зелений рівень епідемічної небезпеки», – сказав глава уряду.

Крім того, на нараді йшлося, що минулими вихідними в центрах вакцинації почали щеплювати осіб, старших за 65 років, які записалися через застосунок «Дія». В ОП нагадали, що загалом в Україні вакциновано 956 тисяч громадян.

В Україні минулої доби виявлено 2136 випадків зараження коронавірусом. Загалом від початку пандемії в країні зареєстровано 2 156 000 випадків інфікування, зокрема 48 184 летальні, одужали 1 864 593 особи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 754 | Додав: adminA | Теги: «зелена» зона, Шмигаль, частина областей | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]