Пт, 2024-04-26, 09:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:07
МВС Польщі - є досить висока ймовірність гібридних атак проти України
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Міністр внутрішніх справ Польщі Маріуш Камінський заявив, що, за оцінками польської сторони, є досить висока ймовірність гібридних атак проти України.

Про це він сказав під час телефонних переговорів із головою МВС України Денисом Монастирським, передає пресслужба МВС.

Камінський запевнив у готовності Польщі рішуче стояти на боці підтримки суверенітету та територіальної цілісності України.

«Ми свідомі можливих сценаріїв подальшого розвитку подій, які можуть бути реалізовані проти України, щоб  підірвати стабільність нашої держави, розпорошити її увагу та сили, а також, у якийсь спосіб, погіршити її стосунки з Польщею і ЄС», — сказав Монастирський.

Польща, Литва та Латвія зіткнулися зі значним зростанням кількості мігрантів з боку Білорусі. У ЄС вважають, що таким чином режим Лукашенко намагається помститися за санкції ЄС, запроваджені у відповідь на узурпацію влади в країні та політичні репресії проти опозиції. Лукашенко заявив, що не захищатиме Європу від потоку нелегальних мігрантів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 558 | Додав: adminA | Теги: україна, МВС Польщі, ймовірність гібридних атак | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]