Сб, 2024-04-20, 13:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:20
На чемпіонаті Європи з водних видів спорту Україна здобула «золото»
Інші останні Спортивні новини

 Чемпіонат Європи з водних видів спорту видався вдалим для спортсменів з України.

Аж три золоті медалі вибороли українці на цих змаганнях у Будапешті. Українка Марта Федіна стала чемпіонкою Європи в артистичному плаванні, оскільки в технічній програмі набрала 91.8445 бали і майже на три бали перевершила виступ своїх суперниць. Для Федіної це перше індивідуальне «золото» на континентальних першостях. Про це повідомив Національний олімпійський комітет України на власній сторінці у Facebook.

Перемога Федіни стала першим «золотом» України на чемпіонатах Європи з водних видів спорту в артистичному плаванні саме в одиночних або парних програмах.

Ще дві золоті медалі на ЧЄ з водних видів спорту вибороли для України стрибуни у воду Олексій Середа та Ксенія Байло. Вони, виступаючи у змішаних стрибках з 10-метрової вишки, посіли перше місце, маючи в своєму активі 325,68 балів.

Нагадаємо, у квітні на чемпіонаті Європи з гімнастики у швейцарському Берні українські спортсмени здобули дві нагороди. Ігор Радівілов захистив титул чемпіона Європи після виконання опорного стрибка і здобув «золото». Срібну медаль здобув гімнаст з Ізраїлю Андрій Медведєв.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 646 | Додав: adminA | Теги: україна, «золото», чемпіонат Європи з водних видів спо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]