Чт, 2024-03-28, 22:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:23
На Донбасі 5 разів порушили умови перемир'я російські найманці, поранений один український військовослужбовець
Інші останні Надзвичайні новини

Російські найманці в зоні проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі з початку поточної доби, 25 липня, п'ять разів порушили умови режиму припинення вогню, поранений один військовослужбовець Збройних сил України, повідомляє штаб ООС у неділю.

"З початку цієї доби, 25 липня, зафіксовано 5 порушень, з яких 4 обстріли і 1 проліт БПЛА... У результаті обстрілу один військовослужбовець (ЗСУ - ІФ) отримав осколкові поранення", - йдеться в повідомленні штабу ООС, оприлюдненому в Facebook у неділю.

У ньому уточнюється, що неподалік від Новозванівки російські найманці вели вогонь з озброєння БМП-1, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, а поблизу Кримського найманці обстріляли українські позиції з автоматичних станкових гранатометів.

Крім цього, поблизу Нью-Йорка російські найманці відкрили вогонь з мінометів 82-го калібру, а в напрямку населеного пункту Причепилівка обстріляли українські позиції з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

"Крім того, в Луганській області зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" із перетином лінії розмежування", - наголошують у штабі ООС.

Там уточнюють, що в результаті обстрілу один військовий отримав осколкові поранення.

"Після надання першої медичної допомоги воїна транспортували до лікувального закладу. Стан пораненого - середньої тяжкості", - зазначають у штабі.

Там додають, що про дії збройних формувань Російської Федерації і її найманців Українська сторона СЦКК повідомила представникам СММ ОБСЄ через встановлений координаційний механізм.

Як повідомлялося, за минулу добу, 24 липня, на Донбасі зафіксували 9 порушень режиму тиші.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 603 | Додав: adminA | Теги: Донбас, російські найманці, 5 разів обстріл, поранений український військовослуж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]