Сб, 2024-04-27, 02:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:48
На двох напрямках російські війська ведуть штурм та наступають
Інші останні Новини з регіонів України

Окупанти посилили адміністративно-поліцейський режим в населених пунктах, що розташовані на берегах Дніпра в тимчасово захоплених районах Запорізької та Херсонської областей.

Російські війська наступають на двох напрямках

Російські окупанти продовжують наступальні та штурмові дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Зазначається, що противник продовжує зосереджувати зусилля на встановленні повного контролю над територією Донецької області, утриманні захоплених районів Херсонської, Харківської, Запорізької та Миколаївської областей.

"Тривають наступальні та штурмові дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Противник активно застосовує засоби протиповітряної оборони для прикриття своїх військ", - мовиться у повідомленні.

Водночас на Краматорському та Новопавлівському напрямках ворог активних бойових дій не проводив.

Протягом поточної доби завдано 8 ракетних та понад 10 авіаційних ударів по військових та цивільних об’єктах на території України. Зокрема, постраждала інфраструктура населених пунктів Перемога, Гусарівка, Білогір’я, Пришиб, Времівка, Полтавка, Зайцеве, Білогорівка, Яковлівка, Водяне. Ворог активно веде розвідку із застосуванням БпЛА.

Окупанти, відчуваючи небезпеку, посилили адміністративно-поліцейський режим в населених пунктах, що розташовані на берегах річки Дніпро та охорону берегової лінії в тимчасово захоплених районах Запорізької та Херсонської областей.

У Генштабі наголошують, що зберігається подальша загроза систематичних масованих авіаційних та ракетних ударів по об’єктах військової та критичної інфраструктури на всій території України.

Нагадаємо, голова Луганської ОВА заявив, що втрати російських окупаційних військ разом з пораненими військовими можуть становити понад 150 тисяч осіб.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 443 | Додав: adminA | Теги: Bayraktar ТВ-2, зсу | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]