Пт, 2024-04-26, 22:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:09
На Київщині упродовж дії "червоної" зони поліція склала понад 200 адмінпостанов за недотримання карантину
Інші останні Медичні новини

Мобільні групи щоденно перевіряють працівників суб’єктів господарювання, громадський транспорт та ін.

Правоохоронці Київщини склали 217 адміністративних матеріалів щодо недотримання карантинних вимог. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Вказується, що у зв’язку із розповсюдженням коронавірусної інфекції, поліцейські проводять профілактичні заходи щодо попередження, виявлення, документування правопорушень пов’язаних із порушенням карантинних обмежень та наявність необхідної COVID-документації. Упродовж дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки правоохоронці Київщини склали 195 постанов та 22 адміністративних протоколи щодо недотримання карантинних вимог.

«У всіх районах Київщини правоохоронці спільно з представниками органів місцевого самоврядування та працівниками Держпродспоживслужби створили мобільні групи, які щоденно перевіряють працівників суб’єктів господарювання, громадський транспорт, заклади громадського харчування, ринки, заклади культури, освіти, а у випадку виявлення порушення, притягують до передбаченої Законом відповідальності. Так, упродовж 2 листопада поліцейські Броварського РУП склали 19 постанов за ч.2 ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Це, зокрема, відносно суб’єктів господарювання, а також громадян, які перебували у громадських місцях без засобів індивідуального захисту» — йдеться в релізі.

Загалом за результатами перевірок поліцейські Броварського районного управління поліції склали 2 протоколи про адміністративні правопорушення за ч.1 ст.44-3 та 67 постанов за ч.2 ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, 02 листопада поліцейські Обухівщини разом з представниками влади перевірили заклади харчування та торгівельний заклад, які розташовані на Старообухівській трасі щодо дотримання власниками та громадянами правил та обмежень карантину, а також наявність необхідної COVID-документації. Під час перевірки правопорушень не було виявлено. Усі працівники та відвідувачі мали при собі відповідні документи. Загалом за період дії карантину поліцейські Обухівщини склали 27 адміністративних матеріалів за ч.2 ст.44-3 КУпАП.

Поліція закликає мешканців Київщини з розумінням поставитися до посилених заходів щодо перевірки дотримання протиепідемічних обмежень. Будьте свідомими дбайте не лише про своє здоров’я, а й про життя та здоров’я оточуючих.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 660 | Додав: adminA | Теги: Київщина, поліція, 200 адмін-постанов, «червона» зона | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]