Чт, 2024-04-25, 09:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:11
На Паралімпіаді в Сочі Україна здобула друге золото
Інші останні Спортивні новини
Представниця України Людмила Павленко здобула перемогу в лижній гонці на 12 км, яка є найдовшою дистанцією в інваспорті серед сидячих спортсменів.

На старт лижного марафону вийшли 17 лижниць, повідомляє Інсайдер.
Павленко захопила лідерство вже після першої позначки 1,3 км і надалі тільки нарощувала свою перевагу. Основні конкурентки Павленко, американки і росіянки, чергували швидкі відрізки з повільними, а українка зуміла втримати високу швидкість впродовж усієї гонки.

У підсумку результат Павленко становить 38 хвилин 54,3 секунди. Друге місце посіла американка Оксана Мастерс, відставши від переможниці на 21,7 секунди, третє – Світлана Коновалова з Росії, яка програла 55,5 секунди.

Також сьогодні відбувся чоловічий марафон на 15 км, де Максим Яровий посів 4-те місце, а Михайло Ткаченко – 10-те. Тут до трійки призерів увійшли винятково представники Росії.

Таким чином після другого дня змагань Паралімпіади на рахунку збірної України 2 золоті нагороди, 1 срібна та 3 бронзові.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 920 | Додав: adminA | Теги: Сочі, паралімпіаді, друге золото, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]