Чт, 2024-04-25, 16:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:31
На стягування військ Рф РНБО готує різні сценарії реагування
Інші останні Надзвичайні новини

Рада національної безпеки і оборони (РНБО) готує різні сценарії реагування на стягування військ Росії до кордонів України. Ситуація моніториться цілодобово.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов на зустрічі з главою Бюро нацбезпеки Польщі Павелом Солохом, передає пресслужба відомства.

Повідомляється, що сторони обговорили обстановку в регіоні, особливу увагу приділивши питанню ескалації гібридної агресії Росії і загострення на лінії розмежування на Донбасі, а також ситуації в окупованому Криму.

За словами Данілова, Росія накопичила велику кількість військ на кордоні для провокацій, угрупування налічує десятки тисяч військовослужбовців.

“Ми моніторимо ситуацію цілодобово і розробляємо різні сценарії реагування”, – сказав він, додавши, що українська армія зразка 2014 і 2021 – це зовсім різні армії.

Данілов також висловив вдячність країнам НАТО за допомогу і надію на подальше поглиблення співпраці. У свою чергу, Солох запевнив у підтримці Польщею суверенітету і територіальної цілісності України, підкресливши, що Росія несе відповідальність за ескалацію напруги.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 542 | Додав: adminA | Теги: війська Рф. РНБО. сценарії реагуван | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]