Пт, 2024-04-26, 01:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:16
На трьох напрямках на Донбасі ЗСУ змусили ворога відступити
Інші останні Новини України

Очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив про те, що місцеве населення поступово зневірюється в чисельних обіцянках окупантів.

"Деякі люди ознайомилися з новинами на ворожих ресурсах щодо швидкої відбудови і спробували повернутися в рідні міста. Побули кілька днів, побачили, що виконуються тільки показові речі для телебачення, і вирішили евакуюватися вдруге. Довіра до окупаційної влади поступово втрачається", — зазначив Гайдай.

Він наголосив, що не можуть росіяни похизуватися і обіцяними успіхами на фронті, де більше місяця Збройні сили України не пускають ворога вглиб Донеччини.

"Безперечно, нашим бійцям непросто протистояти цілодобовим артилерійським обстрілам та чисельним штурмам, але вони надійно тримають оборону. Лише за минулу добу росіяни здійснили дев’ять вильотів штурмової та армійської авіації", — акцентував Гайдай.

Однак українські воїни знешкодили декілька розвідувальних груп противника, не вдалися йому і штурмові дії одразу за трьома напрямками – українська армія змусила окупантів відійти.

"Уночі 9 серпня ворогом запущені ще п’ять ракет, проведено вісім артилерійських обстрілів, три – мінометні, ще тричі росіяни спробували атакувати танками", — повідомив очільник Луганської ОВА.

ЗМІ повідомляли про те, що під Ізюмом йде контрнаступ українських військ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 370 | Додав: adminA | Теги: ворог, три напрямки, Донбас, зсу, відступ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]