Чт, 2024-03-28, 14:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:57
На відкритті Нью-Йоркської фондової біржі Зеленський закликав інвестувати в Україну
Інші останні Економічні новини

Президент оголосив про старт нової інформаційної кампанії #AdvantageUkraine.

Президент України Володимир Зеленський виступив під час церемонії відкриття торгів на Нью-Йоркській фондовій біржі та закликав світ уже сьогодні вкладати кошти в нашу державу, її компанії та проєкти. Про це повідомила пресслужба очільника країни.

“Свобода завжди має багато різних проявів, і один з головних – це можливість працювати заради свого блага, блага своїх дітей і своєї країни. Ми в Україні боремося за все те, що маєте ви. Ми боремося за можливість для кожного українця користуватися всіма проявами свободи, які доступні вільній людині в демократичному суспільстві. І ми досягли значимих результатів”, – заявив Зеленський.

Він зазначив, що Україні вдалося об’єднати світ у своїй боротьбі за свободу. Наразі ж держава продовжує звільняти свою територію від російських окупантів і відбудовувати все зруйноване ворожим терором.

“Ми відновлюємо нашу економіку. І ми даємо змогу вам і вашим компаніям працювати разом з нами заради блага кожного з нас. Україна – це історія майбутньої перемоги, і це шанс для вас інвестувати вже зараз у проєкти на сотні мільярдів доларів, щоб бути переможцями разом із нами”, – сказав президент.

Зеленський розповів, що наша країна розпочинає велику інформаційну кампанію з метою залучення інвестицій у свій розвиток #AdvantageUkraine. Ініціатива має розповісти світові про те, як Україна вже зараз може пропонувати вигідні інвестиційні та фінансові можливості.

“Я запрошую вас в Україну! Інвестуйте в Україну! І це буде вашою перемогою й новою історією успіху ваших компаній”, – підсумував очільник нашої держави.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 409 | Додав: adminA | Теги: україна, Інвестування, відкритті Нью-Йоркської фондової бі, Зеленський | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]