Сб, 2024-04-20, 11:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:43
На випадок ядерної війни Путін готує бункер - український генерал
Інші останні Новини України

Маломуж розповів, що росіяни проводять повну ревізію підземних об'єктів.

Путін навряд чи натисне "ядерну кнопку", говорить Маломуж

Керівництво Росії може готувати підземне місто на сході країни на випадок ядерної війни. Про це побічно свідчать здійснені 17 березня урядові рейси. За часів Союзу були підземні центри управління, де в автономному режимі можна було жити кілька місяців.

Про це в інтерв'ю ЗМІ заявив керівник Служби зовнішньої розвідки України в 2005-2010 роках, генерал армії Микола Маломуж.

За його словами, Путін навряд чи натисне "ядерну кнопку", але усвідомлює, що війна в Україні може стати детонатором глобального конфлікту з НАТО.

Маломуж розповів, що росіяни проводять повну ревізію підземних об'єктів, випробування прихованих у глибині під землею систем управління країною і військами.

"Якщо такі рейси дійсно були, це означає, що ці об'єкти готують до практичного використання", - наголосив генерал армії.

Він додав, що йдеться про закриті підземні бункери, глибиною в кілька десятків метрів, про ціле містечко. Там є всі системи зв'язку, в тому числі підземні комунікації з іншими регіонами, автономне живлення, незалежне від зовнішніх джерел, автономна модель життєзабезпечення, включаючи очищення повітря. За оцінками Маломужа, там можна жити до року.

"Я не думаю, що буде ядерна війна. Але те, що Путін буде тримати весь світ на межі, – в цьому немає ніяких сумнівів", - підсумував генерал.

Раніше директор Інституту соціально-економічної трансформації Ілля Несходовський з посиланням на джерела повідомляв, що Путін боїться фізичної ліквідації, через що давно не був у Кремлі. Після початку війни в Україні він перебрався в спеціальний захищений бункер.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 450 | Додав: adminA | Теги: Путін, український генерал, ядерна війна, Бункер | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]