Чт, 2024-04-25, 21:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:30
На заході Німеччини рівень води у Рейні дещо піднявся
Інші останні Прогноз погоди

рейн німеччина Згідно з офіційними даними, рівень води у річці Рейн, який знижувався протягом тривалого періоду посушливої ​​погоди, у суботу у західній Німеччині піднявся на кілька сантиметрів. Про це повідомило агентство DPA з посиланням на Федеральне управління водних шляхів і судноплавства (WSV).

У місті Кауб між Майнцом і Кобленцом на заході країни контрольний рівень води в суботу вранці становив 44 сантиметри порівняно з 35 сантиметрами опівдні в п'ятницю.

У суху погоду низький рівень води впливає на те, скільки вантажів можуть перевозити судна водним шляхом.

Дані WSV показали, що фактична глибина русла в Каубі у п'ятницю становила 1,45 метри.

Чиновники заявили, прогнози показують, що до вівторка рівень води може піднятися до 1,50 метра, а потім знову опускатися.

Кауб у Рейнанд-Пфальц є важливим транспортним вузлом для судноплавства Рейном. Рівень води тут має особливе значення, тому що річка тут дуже мілка.

Вантажні та пасажирські судна вже кілька тижнів борються із низьким рівнем води. Шкіперам доводилося враховувати осадку судна під час навантаження вантажу.

При низькому рівні води вони можуть перевозити менше вантажів, і в якийсь момент транспортування річкою стає нерентабельним.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 849 | Додав: admin | Теги: Німеччина, вода, рейн | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]