Чт, 2024-03-28, 22:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:16
Найбажаніших жінок 2012 року обрали чоловіки
Інші останні Новини світу

Інтернет-портал для чоловіків AskMen.com опублікував щорічний рейтинг найбажаніших жінок. Список з 99 знаменитостей був складений за підсумками опитування, в якому взяли участь близько мільйона чоловіків.

Перше місце в списку найбажаніших жінок у 2012 році посіла колумбійська актриса Софія Вергара, яка роком раніше посідала третє місце в аналогічному рейтингу AskMen.com.

Як зазначають американські світські оглядачі, на такий успіх 39-річної Вергари швидше за все вплинула її робота в комедійному серіалі "Американська сімейка" (Modern Family), передає Lenta.ru. 

На другому місці рейтингу опинилася 19-річна модель і актриса Кейт Аптон. Третє місце списку дісталося виконавиці ролі Лісбет Саландер в американській екранізації роману "Дівчина з татуюванням дракона".

На четвертому місці розташувалася австралійська супермодель Міранда Керр, найбільш відома як один з ангелів Victoria's Secret. Замикає п'ятірку лідерів репер і автор-виконавець Нікі Мінаж.

У десятку найбажаніших жінок за версією AskMen.com також увійшли (з 6-го по 10-те місце): Емма Стоун, Скарлетт Йоханссон, Кім Кардашян, Ріанна і Кендіс Свейнпол.

У 2011 році список найбажаніших жінок за версією AskMen.com очолювала актриса Блейк Лайвлі. Цьооріч вона опустилася на 32-ге місце.

Окрім неї в список 2012 року також потрапили Lady GaGa, Кейт Міддлтон, Кеті Перрі, Міла Куніс, Джессіка Альба, Бар Рафаелі, Жизель Бундхен, Джорджія Джаггер, Ірина Шейк, Кейт Мосс, Каролін Возняцкі та багато інших. У 2012 році до переліку не потрапили Анджеліна Джолі і Дженніфер Еністон, які регулярно згадуються у подібних списків і нерідко посідають місця у перших десятках.

Нагадаємо, в 2008 році в рейтингу "99 найбажаніших жінок" від AskMen.com переможницею виявилася зірка Голлівуда актриса Кетрін Хейгл.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1181 | Додав: adminA | Теги: AskMen.com 99 найбажаніших жінок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]