Чт, 2024-04-18, 23:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:55
Найбільші в світі навчання з кібербезпеки стартують в Естонії
Інші останні Новини Європейського Союзу

В Естонії стартують найбільші в світі навчання з кібербезпеки

Найбільші в світі навчання з кібербезпеки Locked Shields починаються в Естонії в понеділок.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на портал ERR.

"Щорічні навчання - це унікальна можливість для національних кібер-експертів практикувати захист національних ІТ-систем і критичної інфраструктури під напруженим тиском жорсткої кібератаки" - повідомили в пресс-службі Центру кіберзахисту НАТО у Таллінні.

Навчання Locked Shields пройдуть з 8 по 12 квітня. Вони проводяться з метою запропонувати можливості тренування фахівців в області захисту інформаційних систем і критичної інфраструктури від кібератак. Locked Shields є найбільшими в світі навчаннями з кібербезпеки і щорічно проводяться з 2010 року.

Згідно зі сценарієм навчань, вигадана острівна держава Берилія стикається з погіршенням ситуації у сфері безпеки у виборчий період. Все це супроводжується скоординованими кібератаками, які викликають серйозні збої в роботі електромереж, систем очищення води, мереж громадської безпеки та інших критично важливих компонентів інфраструктури.

Організатором Locked Shield 2є розташований в Талліні центр кіберзахисту НАТО за підтримки Сил оборони Естонії і Фінляндії, командування збройними силами США в Європі та південно-корейського дослідницького інституту державної безпеки.

Північноатлантична рада НАТО в 2008 році затвердила акредитацію центру кіберзахисту НАТО в Талліні і надала йому статус міжнародної військової організації. Зараз у роботі центру бере участь 21 держава: США, Естонія, Німеччина, Франція, Британія, Бельгія, Словаччина, Італія, Португалія, Литва, Латвія, Іспанія, Угорщина, Чехія, Польща, Голландія, Греція, Туреччина. Австрія, Фінляндія і Швеція, що не входять до НАТО, є країнами-партнерами центру.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 839 | Додав: adminA | Теги: Естонія, навчання з кібербезпеки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]