Чт, 2024-03-28, 12:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:35
Найгарячіше на Донецькому напрямку, двоє бійців загинули - АТО
Інші останні Надзвичайні новини

АТО: Найгарячіше на Донецькому напрямку, двоє бійців загинули

Ситуація у зоні АТО загострилася. За минулу добу підрозділи російсько-окупаційних військ 47 разів відкривали вогонь у бік українських захисників.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"Найскладнішою була ситуація на Донецькому напрямку. Так, вогнем із танків, мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог накривав мужніх захисників Авдіївки. По позиціях поблизу шахти «Бутівка» застосовував танки, 82-міліметрові міномети, гранатомети та великокаліберні кулемети. По оборонцях Верхньоторецького та Луганського гатив із 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП та кулеметів великих калібрів", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, по опорних пунктах  українських військових поблизу Кам’янки, Зайцевого та Пісків бив із протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Позиції у районах Майорського та Новгородського обстрілював із гранатометів, а Троїцького – із кулеметів та стрілецької зброї.

На Приморському напрямку з мінометів калібру 82-мм та гранатометів ворог вів вогонь по захисниках Мар`їнки та Красногорівки. Оборонців Широкиного та Водяного накривав вогнем БМП та гранатометів різних систем. По позиціях морських піхотинців під Павлополем та Талаківкою гатив із протитанкових гранатометів та кулеметів великих калібрів, а по опорних пунктах в районі Новогригорівки - із кулеметів великих калібрів. Поблизу Лебединського та Водяного активізувалися ворожі снайпери.

На Луганському напрямку міномети калібру 82-мм та автоматичні гранатомети ворог застосував у районі Катеринівки, а захисників Новозванівки обстріляв із гранатометів та великокаліберних кулеметів. Оборонців населеного пункту Донець терористи обстріляли з автоматичних гранатометів.

За минулу добу двоє українських воїнів загинули, ще вісім військовослужбовців отримали поранення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 878 | Додав: adminA | Теги: Вогонь, танки, міномети, АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]