Пт, 2024-04-19, 09:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:32
Найкращим продавцем Amway була перша заступниця міністра Богатирьової
Інші останні Політичні новини

Перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко свого часу була найкращим незалежним підприємцем мережі Amway. Про це 18 грудня повідомляють "Наші гроші".

"Ось тут повідомили, що в Донецькій області та Києві деякі лікарі змушують пацієнтів купувати БАДи в деяких мережевих аптеках. Причому на божевільні суми близько 3 тисяч гривень. Змушують саме тяжкохворих, яким обіцяють у разі купівлі вже безпроблемне отримання рідкісних ліків, які видаються в лікарні безкоштовно", - пише видання.

"З посиланнями на якісь джерела і деякі дані в тексті з'являється перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко (виходець з Донецької області), названа "причетною до цих процесів", і мережа Amway. Мовляв, за вказівками заступника міністра лікарів "прогинають", а ті дотискують пацієнтів", - зазначають "Наші гроші".

Подружжя Раїса і Володимир Моїсеєнки як "незалежні підприємці Amway" відзначені в рубриці "Визнання досягнення".

"Звичайно ж, хтось скаже, що це було ще в 2008-му, а Моїсеєнко стала заступником міністра в 2011-му. Тож нічого не поробиш. То ми уточнимо, що в 2010-2011 роках Раїса Олександрівна була теж дуже на державній службі, очолюючи головне управління здоров'я Київської міськдержадміністрації", - вказують журналісти.

"А з 1995-го робила кар'єру з одному департаментів МОЗ. А ще раніше була лікарем-педіатром у донецькій лікарні", - додали вони.

Нагадаємо, 23 листопада у Верховній Раді на засіданні запропонували створити слідчу комісію, яка б зайнялася розслідуванням корупційних схем тодішньої голови МОЗ Раїси Богатирьової та її родини.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1132 | Додав: nowyny | Теги: Найкращим продавцем Amway, заступниця міністра Богатирьової | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]