Вт, 2024-04-16, 19:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:09
Найкрасивішого собаку обрали у США . Почесний титул завоював пекінес
Інші останні Новини світу

У Нью-Йорку (США) відбувся найпрестижніший конкурс собак Westminster Kennel Club Dog Show.

У 2012 році переможцем дог-шоу став пекінес на прізвисько Малахія (Malachy). Собака породи пекінес став володарем головного призу виставки вперше від 1900 року.

Суперниками Малахії були 2077 чистокровних собак, що представляють 185 різних порід, передає Lenta.ru.

Конкурс тривав два дні - 13-14 лютого. Основними конкурентами пекінеса були далматин, німецька вівчарка, такса, доберман, ірландський червоний сетер і тері-блю-тер'єр.

Чемпіона 136-го за ліком дог-шоу обрала експерт з собаківництва, 60-річна Сінді Воглс. Вона і сама є власницею пекінеса.

За словами дресирувальника Малахії Девіда Фіцпатріка, після перемоги на виставці Westminster Kennel Club Dog Show пес "піде на пенсію" і не братиме участі ні в собачих конкурсах, ні в зйомках у рекламних та інформаційних роликах.

Нагадаємо, в 2009 році пес породи сассекс-спанієль на прізвисько Стамп став переможцем цієї престижної виставки. У напруженій боротьбі він випередив шестеро не менш гідних конкурентів різних порід. 10-річний Стамп встановив рекорд виставки, ставши найстарішим собакою, що будь-коли перемагав на головному собачому шоу країни.

А ось найстрашнішим собакою у світі на щорічному конкурсі в Каліфорнії став пес з трьома лапами і одним оком на прізвисько Гас.

У 2007 році цей же конкурс виграв пес Елвуд зі штату Нью-Джерсі. Обидва переможці - представники однієї і тієї ж породи - мішанина китайського чубатого собаки і чіхуахуа.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1120 | Додав: adminA | Теги: Найкрасивішого собаку обрали у США | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]