Ср, 2024-04-24, 05:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:24
Найманці РФ у перший день року сім разів обстріляли українські позиції на Донбасі, - ООС
Інші останні Надзвичайні новини

На Донбасі 1 січня найманці Росії сім разів відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі. Українські військові стріляли у відповідь.

Про це інформує ЗМІ з посиланням на повідомлення операції Об'єднаних сил.

"У більшості районів відповідальності наших бригад спостерігалася тиша. Попри відносне затишшя, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню ... На численні обстріли противника українські військові адекватно відповіли ворогові. Серед українських воїнів бойових втрат і поранень немає" , - повідомляє ООС.

Під час обстрілів біля м. Авдіївка Донецької області противник використовував міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Також в обід поблизу Авдіївки було візуально виявлено квадрокоптер бойовиків, що перетнув лінію розмежування. Українські військові його збили.

Поблизу Водяного, що на Приазов'ї, російсько-окупаційні війська вели вогонь з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї.

Крім того, неподалік від населеного пункту Золоте-4 противник застосував гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети, а поблизу Новолуганського - стрілецьку зброю.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 600 | Додав: adminA | Теги: ООС, Донбас, сім обстрілів, перший день року, найманці РФ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]