Ср, 2024-04-24, 01:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:21
Найсерйознішим викликом суспільству після закінчення Другої світової війни Меркель назвала COVID-19
Інші останні Новини Європейського Союзу

Меркель назвала COVID-19 найсерйознішим викликом суспільству після закінчення Другої світової війни

Канцлер Німеччини Ангела Меркель у середу вперше за термін свого перебування при владі виступила зі спеціальним зверненням до громадян ФРН, в якому закликала сприймати серйозно пандемію коронавірусу COVID-19 і виконувати розпорядження уряду країни.

"Це серйозно. Сприймайте це, будь ласка, серйозно. З моменту об'єднання Німеччини, немає, з Другої світової війни не було серйозніше виклику для нашої країни, який вимагав би спільних солідарних дій", - сказала вона. Текст звернення надійшов до "Інтерфаксу".

Уряд ФРН разом з урядами 16 федеральних земель Німеччини раніше в березні склав список установ, які будуть закриті у зв'язку з коронавірусом. Це бари, клуби, дискотеки, пивні і інші схожі заклади; ярмарки, виставки, кінотеатри, парки відпочинку та зоопарки, атракціони, спеціалізовані ринки, ігрові клуби, букмекерські контори та інші подібні заклади.

Відповідно до припису, повинні бути закриті публічні будинки, заборонені відвідування спортивних клубів та центрів, музичних шкіл та інших навчальних закладів, зборів у церквах, мечетях і синагогах і зборів в інших релігійних установах.

Залишаться відкритими продуктові магазини, служби доставок продуктів і напоїв, аптеки, автозаправки, банки і ощадкаси, поштові відділення, перукарні і магазини з товарами для тварин. Усім цим магазинам і закладам дозволять працювати в неділю.

Ресторанам та їдальням дозволять працювати з 6:00 до 18:00.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 913 | Додав: adminA | Теги: COVID-19, виклик суспільству, Меркель, Друга світова війна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]